Wasmachine pompt continu en produceert schuim
Zanussi Support

Wasmachine pompt continu en produceert schuim

Probleem:
  • Wasmachine pompt continu en produceert schuim
Heeft betrekking op:
  • Wasmachine voorlader (geïntegreerd en vrijstaand)
  • Wasmachine bovenlader
Oplossing:

1. Schakel het apparaat uit en maak de afvoerpomp en het filter schoon

Als de wasmachine continu pompt en schuim produceert, geeft dit aan dat er veel zeep is gebruikt wat veel schuim produceert, waardoor het niveausysteem verstopt kan raken. Reinig de pomp en het pluizenfilter, inclusief het pompblad (als het pompblad zichtbaar is, draai het met een potlood rond en plaats het filter terug).
Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw apparaat is geleverd voor gedetailleerde instructies.
U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Draai een hete was zonder zeep om eventuele zeepresten uit de machine te spoelen

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.