Aanwijzingen en tips
Zanussi Support

Aanwijzingen en tips

Wasgoed voorbereiden

• Sluit de ritsen.

• Sluit de drukknoopjes van dekbedovertrekken.

• Droog geen losse bandjes of linten (bijvoorbeeld de koorden van een schort). Maak ze aan elkaar vast voordat u het programma start.

• Maak alle zakken leeg.

• Als een kledingstuk een katoenen binnenvoering heeft, draait u het binnenstebuiten. Zorg dat de katoenlaag altijd aan de buitenkant zit.

• Wij adviseren u het geschikte programma te kiezen voor het soort stof dat in het apparaat is geplaatst.

• Doe donkere en lichte kleuren niet bij elkaar. Sterke kleuren kunnen afgeven.

• Gebruik een geschikt programma voor katoen, jersey en gebreide kleding om krimp te verkopen.

• Zorg dat de u niet meer laadt dan het maximum dat ik de programmatabel is opgenomen.

• Droog alleen wasgoed dat geschikt is voor machinedrogen. Zie de wasvoorschriften op de kledingstukken.

• Droog grote en kleine items niet samen. Kleine items kunnen in de grote verstrikt raken en ongedroogd blijven.

Wasvoorschrift

Beschrijving

Wasgoed is geschikt voor machinedrogen.

Wasgoed is geschikt voor machinedrogen op hogere temperaturen.

Wasgoed is allen geschikt voor machinedrogen op lage temperaturen.

Wasgoed is niet geschikt voor machinedrogen.