Droger geeft foutmelding EHO, EH0 weer
Zanussi Support

Droger geeft foutmelding EHO, EH0 weer

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding EHO, EH0 weer. Dit duidt op een probleem met de spanningsbron.
Heeft betrekking op:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Controleer de spanningsbron door een ander product op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en te kijken of dat werkt

Als het andere product ook niet werkt, ligt het probleem waarschijnlijk bij het stopcontact.

Waarschuwing: Gebruik nooit een verlengkabel om apparaten aan te sluiten. Dit kan kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.
Belangrijk: Neem contact op met uw plaatselijke elektricien voor advies en voor het oplossen van elektriciteitsproblemen.

2. Reset uw apparaat

• Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit hem opnieuw aan.
  • Nadat u het apparaat op het stopcontact hebt aangesloten, schakelt u het in en selecteert u een programma.

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

Noteer de gemelde foutcode en citeer deze wanneer u een technieker aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het zal onze technieker helpen de oorzaak van het probleem te identificeren.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.