Droger geeft foutmelding E80 weer
Zanussi Support

Droger geeft foutmelding E80 weer

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding E80 weer.
  • Dit duidt op een probleem met de programmakiezer of met de software
Heeft betrekking op:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Zorg ervoor dat de programmakiezer niet tussen twee programma's staat

2. Reset uw apparaat

Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit hem opnieuw aan.
Nadat u het apparaat op het stopcontact hebt aangesloten, schakelt u het in en selecteert u een programma.
3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een monteur u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.
Noteer de gemelde foutcode en vermeld deze wanneer u een monteur aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het helpt onze monteur de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.