Droger geeft foutmelding E40 weer
Zanussi Support

Droger geeft foutmelding E40 weer

Probleem:
  • Droger geeft foutmelding E40 weer
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Controleer of de deur goed is gesloten

Zorg ervoor dat het wasgoed niet bekneld zit tussen de deur van het apparaat en de rubberen afdichting.

2. Reset uw apparaat

• Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit hem opnieuw aan.
  • Nadat u het apparaat op het stopcontact hebt aangesloten, schakelt u het in en selecteert u een programma.

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

Noteer de gemelde foutcode en vermeld deze wanneer u een monteur aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het helpt onze monteur de oorzaak van het probleem te achterhalen.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.