De condensor-led van de droger is aan
Zanussi Support

De condensor-led van de droger is aan

Probleem:
  • De condensor-led van de droger is aan. Dit geeft aan dat de condensor moet worden gereinigd.
Heeft betrekking op:
  • Warmtepompdroger
  • Condensdroger
Oplossing:

1. Reinig de condensor, filters en luchtkanalen.

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor gedetailleerde informatie. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Neem contact op met onze erkende servicedienst

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.
Waarschuwing: We raden het af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.