Klokfuncties
Zanussi Support

Klokfuncties

Timer - Programmering eind bereiding

Hier stelt u de tijd in waarna u wilt dat de oven automatisch uitschakelt.

icon-info.png Om het apparaat handmatig te bedienen zonder een ingestelde tijdperiode, draait u de knop van de timer naar GUID-5587376C-060E-4EF9-84CB-1339CD9425E4-preview_v1.png.De kookwekker + Einde bereidingstijd is uit.
  1. Stel een ovenfunctie en de temperatuur in.
  2. Draai de knop van de timer zover als mogelijk is en draai de knop dan terug tot aan de benodigde tijd.

Als deze tijd is verstreken, hoort u een geluidssignaal. Het apparaat wordt uitgeschakeld.

Draai de knop voor de ovenfuncties en de temperatuurknop naar de uit-stand.