Algemene informatie

icon-warning.pngLet op!
Blokkeer de luchtopeningen niet. Als u dat wel doet, kan het apparaat oververhit raken.
icon-warning.pngLet op!
Sluit het apparaat niet aan op adapters of verlengsnoeren. Hierdoor kan overbelasting en brandgevaar ontstaan.
icon-warning.pngLet op!
De minimale installatiehoogte is 85 cm.
  • De magnetron is uitsluitend bestemd voor inbouwtoepassingen. Het apparaat moet op een stabiel en vlak oppervlak worden geplaatst.

• De kast mag geen achterwand hebben op de plaats waar de magnetron zich bevindt.

• Houd de magnetron uit de buurt van stoom, hete lucht en water.

• Als de magnetron te dicht bij de tv en radio staat, kan het signaal worden verstoord.

• Activeer na vervoer van het apparaat bij koud weer de magnetron niet direct na de installatie. Laat het apparaat een tijdje op kamertemperatuur komen en absorbeer de warmte.

Elektrische installatie

icon-warning.pngAttentie
De elektrische installatie mag uitsluitend worden uitgevoerd door een gekwalificeerd persoon.
icon-info.png De fabrikant is niet verantwoordelijk indien u deze veiligheidsmaatregelen uit hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie' niet opvolgt.

Deze magnetron wordt geleverd met een netsnoer en stekker.

De kabel heeft geaarde bedrading met een geaarde stekker. De stekker moet in een stopcontact worden gestoken dat goed is geïnstalleerd en geaard. Bij kortsluiting vermindert de aarding de kans op het krijgen van een elektrische schok.

De magnetron installeren

1. Controleer of de afmetingen van het meubel voldoen aan de montage-afmetingen.
    Montageafmetingen

Afmetingen

mm

A

380 + 2

B

560 + 8

C

500

D

20

2. Als de kastdiepte groter dan 300 mm is, plaats het sjabloon op de onderkant van de kast en controleer of het past. Zo ja, markeer de schroefpunten. Verwijder het sjabloon en bevestig de beugel d.m.v. de schroeven op de gemarkeerde plaats.
    icon-info.png Sla deze stap over als de kastdiepte 300 mm is.

3. De magnetron installeren. Als u de beugel bevestigd hebt, zorg er dan voor dat hij aan de achterkant van het apparaat vastzit.
  4. Open de deur en bevestig de magnetron aan de kast met een schroef.